FULL KNİGHT ONLİNE -- PRİVATE SERVERLAR -- METİN2
MERHABA FORUMA HOŞ GELDİNİZ.. FORUMDAN DAHA İYİ YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ...


USKO HİLELER-1299 PRİVATE SERVER TANITIMLARI HİLELERİ-METİN2 HİLELERİ..
 
AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 darkorbit klanlar

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
EBPE

avatar

Mesaj Sayısı : 169
Kayıt tarihi : 13/07/09
Yaş : 23

GÜÇ
GÜÇ:
0/0  (0/0)

MesajKonu: darkorbit klanlar   Salı Tem. 14, 2009 12:20 pm

Soru1-Klan nedir?Ne işe yarar

Cevap:Klan beraber hareket edebileceginiz,beraber canavar kesip rakiplerinizle savasabileceginiz bir oyuncu toplulugudur

Soru2-Klana nasıl uye olabilirim

Cevap:İlk önce oyun ana sayfasında KLAN yazısına tıklanır



Daha sonra acılan sayfada

ya TUM LISTEYE tıklanır ordan klan bulunur

ya da klan kısaltmasını biliniyorsa sol taraftaki boşluga yazılır

basvuru yazısı kısmına neden basvurmak istediginizle ilgili bir yazı yazılır(istege baglıdır)

ve YOLLA kısmına tıklanır



not:Klana girmek 50bin kredidir ve bu kredi klan kasasına girmemektedir.sistem tarafından kesilmektedir

soru3-Ben nasıl klan kurabilirim

Cevap:Oyun ana sayfasında KLAN kısmına tıklanır

Acılan sayfada KLAN İSMİ ve KLAN KISALTMASI kısmı doldurulur

KLAN YAZISI kısmı istege baglıdır.Klaınızla ilgili bilgiler yazılabilir.(klana basvuru sartları vs)

son olarak da KLAN OLUSTUR kısmına tıklanır



NOT:Klan kurmak icin 300bin kredi gerekmektedir

soru4-Klanı kurdum şimdi neler yapabilirim

Cevap:Oyun ana sayfasında klan yazısına tıklanır

Açılan sayfada Degiştir sekmesine tıklanır


Açılan menude şirket uyeligi,klan ismi,klan kısaltması degiştirilebilir,warsa TS(team speak) adresi yazılabilir




Klan uyelerinize yazmak istediginiz bilgiler warsa

yine aynı yerde klan yazısı yanındaki degiştir kısmına tıklanır ve yazı yazılır.Unutulmamalıdır ki burda yazılan yazılar basvuru yapan oyuncular tarafından gozukmektedir.



Klan baskanı olarak yapabileceginiz baska birşey de klan logosu koymaktır.Klanınızıla ilgili veya sevdiginiz bir resmi logo olarak tayin edebilirsiniz

Bunun icin yapmanız gereken klan sayfasında sag yst kosede yer alan klan logosunun altındaki Degiştir kısmına tıklamaktır



Acılan menude istenen sartlarda resim koyabilirsiniz

- sadece JPG veya GIF olmalı
- 15 KB'den büyük olmamalı
- yasak sembolleri kullanmayın
- ahlaksız reimler yasaktır
- animasyon GİF'ler serbest
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
EBPE

avatar

Mesaj Sayısı : 169
Kayıt tarihi : 13/07/09
Yaş : 23

GÜÇ
GÜÇ:
0/0  (0/0)

MesajKonu: Geri: darkorbit klanlar   Salı Tem. 14, 2009 12:20 pm

soru5-Uyelerime nasıl haber yollayabilirim

cevap:Klan sayfasında soldaki menude haber kısmına tıklanır



Açılan sayfada yeni haber olustur kısmına tıklanır


Cıkan menude bos kısma yazacagımız yazı yazılır
lutfen sec kısmından belli bir kişiye yahut herkes secilir
ve yolla kısmına basılarak mesaj gonderilir
Sekilde goreceginiz uzere



soru6-Klan uyelerine nasıl kredi yollayabilirim

Cevap:Konu hakkında bilgi burada mevcuttur.

soru7-Klana girdim ama cıkmak istiyorum.Nasıl cıkabilirim?

Cevap:Klan sayfasında soldaki menudeuyeler kısmına tıklanır



Bu bolumde listede kendi isminizin yanında klanı terket yazısına tıklanarak klandan cıkılır



soru8-Klan uyelerime nasıl rutbe verebilirim

Cevap:Klan sayfasında rutbeleri duzenle kısmına tıklanır



Açılan sayfada rutbe ismi gir kısmına yazmak istediginiz rutbe ismi girilir ve yeni rutbe yazısına tıklanır



Rutbe belirlendikten sonra isterseniz bu rutbeye yetki de verebilirsiniz

Bunun icin klan sayfasında rutbeleri duzenle kısmına girilir ve yazdıgınız yeni rutbenin yanındaki kutucuklar işaretlenir
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
EBPE

avatar

Mesaj Sayısı : 169
Kayıt tarihi : 13/07/09
Yaş : 23

GÜÇ
GÜÇ:
0/0  (0/0)

MesajKonu: Geri: darkorbit klanlar   Salı Tem. 14, 2009 12:20 pm

soru9-Bir baska klanla nasıl diplomatik ilişkide bulunurum

Cevap:Baska klanlarla diplomaside 3 secenek wardır

1-baska klana savas acabilirsiniz
2-baska klanlarla dost olabilirsiniz
3-baska klanlarla saldırmazlık anlasması yapabilirsiniz ki buna NAP denir.

Bunun icin yapmanız gereken ilk once klan sayfasında bulunan diplomasi sekmesine tıklamaktır



Açılan sayfada sol taraftaki boşluga klan ismi yazılır,daha sonra diplomatik ilişki belirlenir;savas,dostluk veya nap).istege baglı olarak alttaki SEBEP kısmı doldurulur ve yolla sekmesine tıklanır
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
darkorbit klanlar
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» darkorbit tr5 açılsın

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
FULL KNİGHT ONLİNE -- PRİVATE SERVERLAR -- METİN2 :: -- DİĞER ONLİNE OYUNLAR -- :: Darkobit-
Buraya geçin: